Social

Măsuri de restricţionare a traficului sâmbătă şi duminică în centrul Capitalei şi la Naţional Arena

Brigada Rutieră a Capitalei va decide sâmbătă, 17 iunie, măsuri de restricţionare a traficului pe arterele din jurul stadionului Naţional Arena, unde va avea loc concertul trupei internaţionale ”Kings of Leon”.

Aşadar, începând cu ora 16:30, până la răspândirea publicului, traficul rutier va fi restricţionat astfel: pe Str. Maior Coravu, între Șos Mihai Bravu și rondul de la intrarea în Stadionul ”Național Arena”, precum și pe străzile care intersectează și acced în acest tronson; pe Bd. Pierre de Coubertin, de la intersecția cu Str. Vatra Luminoasă, până la intrarea în Stadionul “Național Arena”, precum și străzile care acced în acest tronson; pe Str. Tony Bulandra, între Str. Vatra Luminoasă și rond Str. Maior Coravu și străzile care intersectează și acced în acest tronson.

Agenţii de poliţie transmit că, începând de vineri seară, orele 22:00, se va restricţiona parcarea maşinilor în zona intrării din Bd. Basarabia a Stadionului  “Național Arena”.

Autoturismele destinate situaţiilor de urgenţă, liniile RATB şi locatarii sunt excepţii de la restricţiile rutiere.

Şoferilor li se recomandă următoarele rute ocolitoare: Șos. Mihai Bravu — Șos. Iancului — Șos. Pantelimon; Bd. Unirii — Bd. Decebal — Șos. Mihai Bravu — Str. Baba Novac — Bd. Nicolae Grigorescu — Bd. Basarabia.

Potrivit Agerpres, duminică, 18 iunie, în intervalul orar 16.00 — 16.45, se va desfășura o procesiune religioasă pe traseul: Biserica Italiană de pe Bd. Nicolae Bălcescu, pe trotuarul din partea stângă sensul de mers către Piața Universității, până la intersecția cu Str. Dem. I. Dobrescu — traversare pe la trecerea pentru pietoni — Str. Dem. I. Dobrescu — Piața Revoluției — Calea Victoriei — Aleea Kretzulescu — Str. Ion Câmpineanu — Str. Lutherană — Str. General Berthelot — Catedrala Sf. Iosif și pentru buna desfășurare a evenimentului, traficul rutier va fi restricționat pe durata procesiunii religioase, după cum urmează: pe traseul de deplasare, pe banda I de circulație și pe străzile care acced către acesta; pe Str. General Berthelot, gradual până la ora 17.00.

Deplasarea va fi posibilă pe banda I de circulaţie în sensul de mers către Calea Victoriei, respectiv Catedrala Sf. Iosif din Str. General Berthelot, iar traversarea arterelor se va face numai pe la trecerea pentru pietoni.

Poliția Rutieră îndrumă conducătorii auto spre Bd. Lascăr Catargiu — Bd. Gh. Magheru — Bd. Nicolae Bălcescu; Str. Buzești — Str. Berzei — Str. Vasile Pârvan.

Sursa Photo

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top