Social

Trei persoane rănite grav într-un accident în Cluj-Napoca

Un accident rutier a avut loc în noaptea de vineri spre sâmbătă, în Cluj- Napoca, în urma căruia trei persoane au fost rănite. Autoturismul în care se aflau a intrat într-un stâlp, din cauza vitezei.

Daniel Graur, purtătorul de cuvând al IPJ Cluj, a transmis sâmbătă că şoferul nu a fost rănit şi rezultatului testului aparatului etilotest a fost negativ.

Trei persoane, printre care şi o minoră de 16 ani, care se aflau în maşină, sunt rănite grav.

“Un şofer de 21 de ani care conducea un autoturism pe strada Traian Vuia din Cluj-Napoca nu ar fi adaptat viteza la condiţiile de drum, carosabilul fiind umed, acoperit cu apă, iar într-o curbă la stânga a pierdut controlul direcţiei şi a intrat într-un stâlp Electrica şi în gardul unui imobil. În urma impactului, trei persoane, pasagere din autoturism, printre care şi o minoră de 16 ani, au fost rănite, unele grav, şi au fost transportate la spital. Şoferul nu a fost rănit şi a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, a spus Graur, citat de agenţia Mediafax.

Conform acestuia, autorităţile desfăşoară în continuare cercetări în acest caz pentru stabilirea circumstanţelor clare în care a avut loc accidentul.

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top