Artiști

Hollywood Undead în premieră în România

Trupa americană de alternative rock/ rapcore, Hollywood Undead, va concerta pentru prima dată în București pe 27 iunie.

Formația a luat ființă în 2005 sub numele de „The Kids” după ce aceștia au primit review-uri pozitive la una dintre melodiile postate pe Myspace. Ulterior, aceștia și-au schimbat numele în Hollywood Undead.

În 2008 apare albumul de debut al acestora numit „Swan Songs”. Deși producerea albumului nu le-a luat mai mult de un an, trupa a avut dificultăți în găsirea unei case de discuri care să nu le cenzureze albumul.

Formația ajunge foarte ușor în Top 5 Billboard 200, cu ajutorul celui de-al doilea album, „American Tragedy”.

În 2010 au fost co-headlineri în turneul celor de la Avenged Sevenfold și Stone Sour, numit „Nightmare after Christmas Tour”, ceea ce le-a crescut și mai mult popularitatea.

În prezent, Hollywood Undead are 5 albume la activ, ultimul fiind lansat în octombrie 2017.

Membrii trupei obișnuiesc să poarte măști atât în concerte, cât și în interviuri sau videoclipuri. Acestea reprezintă povestea fiecărui membru și nu se aseamănă între ele.

Biletele se pun în vânzare pe 23 martie și pot fi comandate atât online www.iabilet.ro , cât și din rețeaua iabilet.ro:  Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Berăria H, Expirat Halele Carol (18-22h), Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman și pe terminalele ZebraPay.

Prețuri

  • EARLYBIRD: 79 lei Acces General și 119 lei Golden Circle (până pe 23 aprilie)
  • PRESALE: 89 lei Acces General și 139 lei Golden Circle (până pe 27 iunie)
  • LA INTRARE: 100 lei Acces General și 159 lei Golden Circle

Sursă foto

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top