Diverse

”TELUS Days of Giving” – Poveste de Ferentari

Astăzi, undeva în Ferentari, la Şcoala generală nr.136 mai exact, compania multinaţională TELUS International Europe alături de ambasada Franţei şi ambasada Canadei, dau o mână de ajutor pentru renovarea şcolii, evenimentul făcând parte din campania umanitară “TELUS Days of Giving” (spun days deoarece o campanie similară se desfăşoară şi la Craiova).

Un grup format din aproximativ 350 de voluntari ajutaţi şi de elevii instituţiei vor renova holurile şcolii, biblioteca, laboratorul de informatică, locul de joacă şi sala de sport. Printre voluntari se află şi angajaţii companiei, unii dintre ei venind direct de la programul de lucru special ca să ajute.

400 de elevi cu vârste cuprinse între 6 şi 16 ani, urmează cursurile acestei şcoli şi au nevoie de un mediu mai sigur şi mai curat pentru a obţine cele mai bune rezultate.

“TELUS Day of Giving” este o campanie umanitară care are loc odată pe an pe plan mondial şi are ca scop să ofere înapoi comunităţii din care face parte. “We give where we live” nu este doar un slogan ci şi realitate, campania existând încă din primii ani ai companiei.

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top