Gaming

T-Me Games oferă Beta Key pentru Amber-Quest in Torch Valley!

T-Me Games este un studio de dezvoltare de jocuri indie din România, cu sediul în București și care a fost inaugurat în primăvara anului 2014. Studioul se axează pe jocuri mobile, începând din dorința de a crea un joc asemănător faimosului joc mobile Flappy Bird, dar și jocuri pentru PC.

T-Me Games dorește să creeze jocuri care să spună povești cu care publicul să empatizeze, așa că încearcă să păstreze o relație cât mai strânsă cu jucătorii pasionați în procesul de dezvoltare a noilor jocuri.

T_Me Games Amber

T-Me Games lansează Amber – Quest in Torch Valley!

Amber – Quest in Torch Valley este un dark action puzzler care spune povestea unui îndrăgostit în căutarea iubitei sale. Jocul va fi lansat pe PC și mobile în primele luni ale anului 2016. Ulterior va avea loc lansarea pe steam în luna iulie. Amber a văzut primele linii de cod în luna mai a anului 2015.

T-Me Games AmberPentru a intra în contact direct cu publicul, echipa T-Me Games a organizat prezentări în diferite licee din capitală despre industria dezvoltării de jocuri video. De asemenea, toți cei care doresc să testeze jocul pot obține beta key-uri prin înscrierea în grupul Amber Closed Beta – by T-Me Games.

6-_MG_0014

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top