Politic

Clitorisul contabilei din comuna Vârfuri face ravagii

Oficial, cu semnătură și ștampilă, sub antet și cu număr de înregistrare, primarul comunei Vârfuri, Dâmbovița, Petru Iuga scrie către Inspecția Muncii – ITM Dâmbovița o adresă prin care își declină responsabilitatea pentru îndeplinirea unor obligații de a face niște plăți pe motiv că o angajată a Primăriei, contabilă, face plățile după cum vor neuronii ei și … clitorisul.

Iuga o acuză pe contabila Primăriei că refuză plata unor lucrări necesare funcţionării instituţiei: „De când am candidat a luat foc. Nu-mi retrag cuvintele folosite în adresă. O să îmi pun o placă de gât şi o să scriu că asta vrea să mă omoare şi chem televiziunile.”

Oricât de mare ar fi conflictul dintre primar și contabilă (ciudat și el, având în vedere ierarhia) adresa este totuși o corespondență oficială în care nici pâra și nici limbajul respectiv nu au nici o justificare.

Cine este primarul căruia sistemul nervos îi joacă feste? 

Primar de 17 ani, Petru Iuga a trecut dintr-un partid în altul și acum a ajuns la PNL. Primarul Iuga, nu este la prima exprimare … colorată. tvpartener.ro scria în 2013, atunci când urșii atacau în județul Dâmbovița, inclusiv în comuna Vârfuri, că Petru Iuga în loc să ia măsuri pentru a nu fi puși în pericol copiii care trebuie să treacă prin pădure pentru a ajunge la școală, și să pună la dispoziția lor un microbuz, s-a limitat la a întreba părinții copiilor: „De ce au făcut copii?!”

Un comunicat al Agenţiei Naţionale pentru Integritate (ANI) semnala, în luna martie 2017, că 15 actuali şi foşti primari sau viceprimari s-au aflat, pe parcursul mandatului trecut, în stare de incompatibilitate. Printre aceştia se numără şi primarul comunei dâmboviţene Vârfuri, Petru Iuga. Acesta este acuzat că, în perioada 22 iunie 2012-29 iunie 2014 a avut simultan calitatea de primar şi de membru al consiliului de administraţie al şcolii gimnaziale din comună. Potrivit legii, primarul Iuga are dreptul să conteste în Instanţă decizia ANI. În cazul în care pierde procesul, va pierde, automat, şi mandatul de primar, potrivit targovistelive.ro

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top