Featured

A fugit de la locul accidentului, lăsând victima să moară

Un bărbat în vârstă de 45 de ani a decedat după ce a fost lovit de o mașină, în județul Botoșani. Șoferul a mutat corpul victimei pentru a-și ascunde urmele, apoi a fugit de la locul accidentului fără să anunțe autoritățile.

Bărbatul a fost găsit agonizând, sâmbătă noapte, de niște săteni, pe un pod din comuna Hlipiceni. Inițial, oamenii au crezut ca bărbatul se afla în stare de ebrietate, așa că l-au dus acasă la tatăl său, crezând că iși va reveni. Când s-a trezit, bătrânul și-a găsit fiul mort. Acesta a sunat la poliție, fără să știe ce s-a întâmplat cu o seară în urmă.

La necropsie s-a stabilit că decedatul avea răni specifice unei lovituri de mașină. În urma celor aflate, polițiștii au deschis o anchetă. Șoferul implicat în accident s-a dus duminică seara la postul comunal de poliție și a recunoscut fapta.

Daniela Gheorghiescu, IPJ Botosani, citată de protv.ro: “Imediat după producerea evenimentului, conducătorul auto a modificat locul faptei, în sensul în care a modificat poziția victimei. Se continuă cercetările pentru ucidere din culpă si părăsirea locului accidentului.”

La interogatoriu, șoferul în vârstă de 39 de ani și-a recunoscut fapta. Acesta le-a spus anchetatorilor că s-a speriat foarte tare și nu a știut cum să reacționeze, intrând în stare de șoc. Conform declarațiilor acestuia, victima era căzută pe mijlocul șoselei, iar din cauza întunericului și a ceței, a observat-o mult prea târziu pentru a putea evita impactul.

Bărbatul va răspunde penal pentru ucidere din culpă și fugă de la locul faptei.

Autor: Mădălina Bălăceanu

Foto

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top