Diverse

Accident pe linia de tramvai între Luică şi Cimitirul Evreiesc

Astăzi, 16 noiembrie, în jurul orei 12:40, a avut loc un accident pe Şoseaua Giurgiului între stațiile de tramvai Luică şi Cimitirul Evreiesc.

Un autoturism marca Ford a fost lovit în plin de un tramvai. Vina îi aparține,conform martorilor, conducătorului auto, un bărbat în vârstă de aproximativ 60 de ani, care se deplasa în sensul de mers Luică-Cimitirul Evreiesc, când a încercat să vireze la stânga fără să se asigure şi a fost lovit de tramvaiul 25.

Accident pe linia de tramvai

Accident pe linia de tramvai

Din declarațiile călătorilor aflați în tramvai reiese că vatmanița a frânat, dat nu a mai reuşit să evite impactul, târând automobilul câțiva metri pe şine. Potrivit uneia dintre călătoare tramvaiul ar fi deraiat în momentul impactului, însă această informație nu a fost confirmată până la această oră.

În maşină se aflau bărbatul care era la volan şi nepoata acestuia aflată pe scaunul din dreapta. Martorii au intervenit prompt pentru scoaterea acestora din autoturismul avariat grav şi au sunat la 112.

Conform declarațiilor oamenilor legii ajunşi la locul accidentului bărbatul era conştient la sosirea ambulanței, după aproximativ 15 minute de la petrecerea coliziunii, însă acuza dureri la coloană, motiv pentru care i s-a pus guler cervical, a fost urcat în ambulanță şi transportat la Spitalul Clinic de Urgență Bagdasar Arseni. Nepoata acestuia nu prezenta nici o leziune vizibilă, dar a fost şi ea urcată în ambulanță şi dusă la spital, deoarece era în stare de şoc.

Din fericire, printre cei strânşi la fața locului se afla şi un medic care i-a acordat primul ajutor bărbatului de la volan până la sosirea ambulanței.

Circulația tramvaielor în zonă a fost oprită pentru câteva ore.

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top