BREAKING-NEWS

Sebastian Ghiță a fost localizat și reținut de polițiștii din Belgrad

Fostul deputat, Sebastian Ghiţă, a fost localizat şi reţinut la Belgrad, în noaptea de joi spre vineri. Ghiţă avea permis de conducere şi buletin de Slovenia şi era împreună cu fratele său în momentul capturării.

„În urma activităţilor investigative complexe şi a informaţiilor furnizate de Direcţia Operaţiuni Speciale şi Direcţia de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Române, în cursul acestei nopţi, în Belgrad, a fost localizat şi reţinut inculpatul Ghiţă Sebastian Aurelian. În momentul depistării, cel în cauză a prezentat pentru legitimare documente false care prezintă însemnele unui stat din U.E. În prezent se derulează procedura legală în astfel de situaţii”, se precizează într-un comunicat emis de Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Surse judiciare au declarat pentru News.ro că Sebastian Ghiţă a trecut graniţa în Bulgaria, chiar în noaptea în care a fost pierdut de filajul poliţiştilor, în 19 decembrie 2016.  Încă din 23 februarie 2017, o echipă de anchetatori s-a deplasat în Serbia pentru a-l localiza.

*Sebastian Ghiță, pe lista celor mai căutate persoane pe site-ul Europol

Ghiţă şi-a schimbat înfăţişarea, aşa cum reiese din fotografiile recente publicate de Poliţia Română. 

Pe numele lui Sebastian Ghiţă există două mandate de arestare în lipsă, el având cinci dosare penale în România. La jumătatea lunii martie, în spaţiul public, au apărut informaţii că Sebastian Ghiţă, dispărut oficial din 21 decembrie 2016, ar fi fost localizat în Serbia. Informaţiile au fost negate inclusiv de premierul Sorin Grindeanu.

Foto: Inquam

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top