Politic

Dragnea: ”PSD nu este un partid cu atitudini radicale”

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a anunţat luni că el nu este de acord cu declaraţiile senatorului PSD Ioan Deneş, referitoare la expunerea în spaţiul public a cuplurilor homosexuale.

Întrebat de către jurnalişti dacă este de acord cu declaraţiile lui Deneş referitoare la homosexuali şi la un posibil proiect de lege care să reintroducă articolul 200 în Codul Penal, acesta interzicând expunerea publică, Liviu Dragnea a declarat: “Nu. Nu sunt de acord cu afirmațiile domnului senator Deneș și îl sfătuiesc și pe el și pe ceilalți să nu uite că fac parte din PSD. Partidul Social Democrat este un partid tolerant nu un partid cu atitudini radicale. PSD este un partid care crede cu toată tăria că în societatea românească avem loc toți și trebuie să ne respectăm unii pe alții. (…) Le spun tuturor și o să discut mai apăsat cu ei la Sinaia, poate aerul de munte o să le facă bine la toți și o să le dea capacitatea de înțelegere mai mare a cea ce înseamnă PSD și a ceea ce înseamnă viziunea acestui partid”.

Senatorul PSD de Bistriţa-Năsăud, Ioan Deneş, a declarat vineri în cadrul unei conferinţe de presă că nu scrie în nici o lege că persoanele de acelaşi sex au voie să se ţină de mână pe stradă. Acesta crede că iniţiativa privind parteneriatul civil vizează posibilitatea cuplurilor de același sex de a avea aceleași drepturi ca o familie tradițională. În acest sens, senatorul semnalează dreptul de a înfia un copil și dreptul de a merge de mână pe stradă.

Sursa foto:

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top