Politic

Șerban Nicolae, PSD: “Probabil că am devenit lipsit de încredere”

După schimbarea de la şefia Comisiei Juridice a Senatului și din poziţia de lider al grupului senatorilor PSD, Şerban Nicolae mărturisește că înlăturarea lui arată că, de fapt, a fost retrasă până și ultima picătură de încredere pe care formațiunea politică o avea în el. ”A fost un vot de încredere din partea partidului. Nu mai există, nu e niciun fel de supărare. E un fel de retragere a încrederii, în general. Probabil că am devenit lipsit de încredere”, a spus Șerban Nicolae.

“Eu consider că nu am greșit cu nimic. Dar, repet, nu am obținut aceste funcții prin concurs, nu am fost cel mai bun dintre cei 67 de senatori PSD și dintre membrii Comisiei juridice din partea PSD. Din punctul meu de vedere, eu m-am exprimat și m-am comportat public la vederea și a colegilor și a societății, a fost un act de încredere din partea partidului, nu mai există, nu este nicio supărare. Mi s-a explicat că nu e vorba de o sancțiune, e așa… un fel de act politic, nu știu. Nu mă leg cu lanțul de funcții. Mă cunoașteți suficient de bine, patru ani de zile în mandatul precedent am fost senator fără niciun fel de funcție, membru în comisia de petiții”, a mai spus Șerban Nicolae, adăugând că „deocamdată” rămâne membru în comisia juridică a spus senatorul PSD.

Întrebat dacă există vreun conflict între el şi Liviu Dragnea, senatorul a afirmat că nu-și dă seama dacă se poate vorbi despre un conflict între el și Liviu Dragnea. “Nu știu, nu-mi dau seama. Domnul Dragnea a repetat de mai multe ori faptul că nu există o chestiune personală, nu are un conflict cu mine, nu-i o sancțiune ce s-a decis”, a spus Șerban Nicolae răspunzând la o întrebare.

“Discuțiile au fost lungi, nu are rost să le reiau acum. Am spus ceea ce am spus întotdeauna, nu a fost practic nimic nou. (…) Am mai clarificat încă o dată de față cu toți colegii faptul că nu a existat niciun fel de înțelegere între mine și domnul Dragnea, strategie de comunicare, de testare a pieței, de testare a reacțiilor și alte aberații de genul ăsta și, de asemenea, că nu am adoptat niciun fel de amendament al lui Băsescu. Tot ceea ce s-a adoptat erau amendamente pe care le-am propus eu”, a mai explicat Nicolae.

Sursă foto:

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top