Politic

Comisia de anchetă a alegerilor din 2009 a fost înființată oficial

Parlamentul va ancheta turul al doilea al alegerilor prezidențiale din 2009, la solicitarea expresă a șefului PSD, Liviu Dragnea și a copreședintelui ALDE, Călin Popescu Tăriceanu. 

Camera Deputaţilor şi Senatul s-au reunit, joi, de la ora 10:30, în şedinţă comună. S-a decis înfiinţarea Comisiei de anchetă a alegerilor prezidenţiale din 2009,  Adrian Diță a fost desemnat noul președinte al Autorităţii Naţionale în Comunicaţii (ANCOM), iar Mişu Negriţoiu a fost revocat din funcţia de preşedinte al Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF).

Pentru constituirea Comisiei de anchetă pentru alegerile prezidențiale din 2009, au fost 241 de voturi pentru și doar 86 împotrivă.

Totodată, a fost aprobată și componența nominală a comisiei: Mihai Fifor (președinte), Adrian Țuțuianu, Dorel Căprar, Mihai Weber, Adrian Pleșoianu, Oana Florea, Eugen Nicolicea din partea PSD, Steluța Cataniciu (ALDE), Cezar Preda, Vasile Varga și Daniel Fenechiu din partea PNL, Mihai Goțiu și Eduard Dirca din partea USR, Robert Turcescu (PMP) și Antal Istvan (UDMR).

Sursă foto

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top