BREAKING-NEWS

Șeful ANAF demis de premierul Tudose

 

Marți, premierul Mihai Tudose l-a demis pe șeful ANAF, Bogdan Stan, în locul său a fiind numită Mirela Călugăreanu. Decizia a fost publicată în Monitorul Oficial. 

 „Aici discutăm de cel puţin două lucruri: cifrele sunt sau arată mai bine ca anul trecut. Nu arată după opinia mea, după opinia noastră, la fel de bine cum ar fi trebuit să arate, dat fiind creşterea economică. Nu se poate să ai creştere economică, să ai consum mai mare şi încasări mai puţine”, declara în urmă cu câteva zile prim-ministrul, citat de News.ro

Întrebat  dacă Bogdan Stan și-a făcut treaba, primul ministru a declarat că există discuții despre ceea ce are de făcut de acum încolo. De asemenea, premierul  declara în urmă cu câteva zile că Bogdan Stan va avea timp pentru a-și dovedi eficiența: „începând cu azi fiecare zi”. „Următoarea analiză pe cifre va fi peste o lună”

Potrivit HotNews, Bogdan Stan este “un funcţionar ce a avut în trecut legături cu firma TelDrum, apropiată de Liviu Dragnea”,  fapt  ce a creat o situație tensionată între premierul Mihai Tudose și Liviu Dragnea. 

Sursă foto

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top