Social

Trei incendii s-au declanșat concomitent în municipiul Botoșani

Șase echipaje ale ISU au intervenit, sâmbătă, pentru a stinge trei incendii care au izbucnit simultan în municipiul Botoșani. Incidentul nu s-a soldat cu victime, însă un autoturism parcat în zona unuia dintre incendii a luat foc. 

Plutonierul adjutant Dorina Lupu, purtătorul de cuvânt al ISU Botoșani, a transmis, potrivit Mediafax, că incendiile s-au declanșat din cauza unor trei transformatoare electrice din zone diferite. 

Unul dintre incendii a izbucnit chiar în apropierea sediului Poliției Rutiere. “Este vorba despre un transformator din apropierea sediului Poliţiei Rutiere Botoşani, care a făcut un scurtcircuit. Nu sunt victime. De acolo a luat foc şi taxiul după ce au sărit nişte scântei pe el. De acolo a izbucnit şi la o conductă de gaz şi au luat foc mai multe transformatoare”, a declarat Nicoleta Federciuc, purtătorul de cuvânt al IPJ Botoşani, citată de Mediafax.

Sursa Photo

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top