Evenimente

Cristian Teișan- Spiritul afacerii

Am avut plăcerea să particip la un seminar de dezvoltare personală susținut de Cristian Teișan, speaker, trainer și life coach.

Spiritul Afacerii este un program creat pentru a ajuta oamenii să devină o afacere, nu să își creeze propria afacere.

1926949_10203137916108096_45243084_n

Nu sunt în fața voastră pentru a fi un profesor, sunt în fața voastră pentru că pot învăța ceva nou de la fiecare dintre voi. Se spune că nu este nimic întâmplător în viață, fiecare experiență vine cu un beneficiu; important este să vezi experiența din perspective diferite. În copilărie m-am confruntat cu mai multe probleme care mi-au oferit provocări și astfel am ajuns la soluții.”

Ceea ce trebuie să înțelegem noi, oamenii obișnuiți, este că avem dreptul să ne facem viața extraordinară. Depinde de noi să ne privim din diferite unghiuri și să alegem să ne trăim propria viață din cel mai bun unghi.

Oamenii de succes au avut mii de eșecuri și tendințe sinucigașe înainte de a reuși ceea ce și-au propus.

Primul pas spre succes începe cu tine; frustrările ne fac să ne dăm seama că suntem diferiți, acesta fiind un lucru normal. Doar prin întrebări ai posibiltatea să înveți, dar mai ales să te cunoști pe tine însuți. Momentul în care auzi mai multe nu-uri atunci îți dai seama că poți să reușești.

Fiecare om are un set diferit de valori. Primele trei valori îți gestionează viața.

Dar oare ce înseamnă valoare? Valoarea este o activitate pe care o faci cu plăcere. Cum poți deosebi o activitate pe care o faci din plăcere de o activitate pe care o faci din instinct sau mai rău din inerție? Poți să joci pe scena vieții tale sau, involuntar să joci pe scena vieții altuia.

12375989_10208013932765465_6055608782367162602_n

Ai puterea să te asculți doar atunci poți să crești. Mintea nu percepe negația,nimic nu se pierde, totul se transformă.

“Ai nevoie să tinzi la stele ca să ajungi în vârful copacului!”

Vrei să te cunoști pe tine? Vrei să te accepți și să îi accepți mai ușor pe cei din jurul tău, dar nu știi de unde să începi?

Seminariile susținute de Cristian Teișan pot fi un punct de pornire în drumul tău spre succes.

Pentru următoare evenimente susținute de acesta îl poți urmări pe site-ul http://www.cristianteisan.ro/.

 

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top