Cultural

Lansarea cărții “Resurecție”

Resurectie Flavius SimionHyperflash a participat astăzi la lansarea romanului “Resurecție” de Flavius Simion. Evenimentul a avut loc în incinta librăriei “Mihai Eminescu” de pe Bulevardul Regina Elisabeta.

Flavius atrage atenția asupra trezirii, readucerii la viață a generației în care ne aflăm. “Există lucruri mult mai importante decât problemele noastre minore, de aceea avem nevoie de o trezire”, spune acesta. De aici vine și denumirea de “Resurecție”.

“Pentru cei ce îmi iubesc cuvintele, pentru voi am scris”, în acest fel Flavius ne îndeamnă să îi citim prima carte. Acesta ne-a transmis că pentru el este un început și nu se va opri doar aici. În luna iunie a acestui an își va lansă o a două carte.

Romanul este un “ocean larg plin de emoții”, după cum îl descrie autorul. Personajul principal este Andi, un tânăr ce este diagnosticat cu cancer. Din acel moment viața lui se schimbă complet, învățând să trăiască, să iubească și să-și valorifice timpul.

Lansarea de carte a fost una de succes, primind un feedback pozitiv din partea invitaților. Flavius va avea parte de o carieră frumoasă că scriitor, pornind la drum lăsand o impresie plăcuta cititorilor.

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top