Diverse

15 idei creative de a-ți decora peretele

wall art-hyperflash

Designul și combinația de culori potrivită, poate transforma complet orice spațiu într-unul amiabil, primitor și pe gustul tău. Ai în camera ta un perete ce plânge de gol ce e, și vrei să-l transformi într-unul original? Nu-i nimic, Hyperflash îți pune la dispoziție 15 de idei inedite cum să-ți înfrumusețezi camera! Creativitatea este necesară, dar cel mai important este să te joci cu formele și culorile. Te invităm să te inspiri din colecția de fotografii de mai jos:

1. Oglinzile dau amploare oricărei camere. Așa că pentru narcisiști le propunem un perete decorat cu oglinzi în stil vintage.

oglinzi vintage2- hyperflash

2. Cărțile vechi au personalitate și stil. Dacă ești adeptul stilului boem, niște cărți foarte uzate (sau pagini din cărți uzate), așezate pe perete în concordanță cu tonuri de auriu, ocru și verde jad ale obiectelor/pereților (de preferat) ar putea fi pe gustul tău.

carti vechi- hyperflash

3. Un goblen banal poate avea efect senzațional.

goblen banal-hyperflash

4. Nasturi într-o compoziție de tablou. Dacă luăm nasturi de aceeași nuanță, în tonuri și forme diferite și ne jucăm cu ei, putem obține un efect hazliu.

nasturi nastrusnici-hyperflash

5. Flori confecționate din batiste în culori intense și calde ce fac contrast împreună cu suportul.

flori din carpe- hyperflash

6. Ceas format din poze cu membrii familiei. Cu scopul de a-ți aminti că timpul petrecut cu familia este inestimabil.

ceasul familiei- hyperflash

7. Instalația de brad folosită nu doar de Crăciun. Instalația de brad poate decora peretele și poate fi totodată suport pentru fotografii.

instalatia de craciun-hyperflash

8. Cercuri nostim colorate, din carton, pot da unui perete alb o tentă veselă.

cercuri nastrusnice-hyperflash

9. Pomponi din hârtie creponată. Deși inițial sunt folosiți în festivitățile majoretelor, noi credem că ar da bine ca decor în consonanță cu o masă mică pe aceeași culoare pe post de bar, ce poate fi punctul focal la orice fel de petrecere sau aniversare ce ar putea fi găzduite la domiciliu.

pomponi-hyperflash

10. Rolele de carton de la hărtie igienică, reciclate în scop decorativ și creativ. Rolele de carton le putem picta pe interior sau exterior în culorile dorite, apoi le lipim între ele în așa fel pentru a le da un design plăcut, iar ansamblul final nu rămâne decât să fie pus pe perete. Reutilizarea lucrurilor care sunt în mod normal aruncate este întotdeauna fantastică, mai ales în cazul în care nu există provizii suplimentare de a cumpara!

hartie igienica-hyperflash

11. Decorațiune din dopuri de plută. Dacă obișnuiești să colecționezi dopuri de plută, sau nu neapărat, uite că le poți folosi și în scop estetic! Această decorațiune mai puțin obișnuită așezată alături de un vas cu tentă antică, poate da camerei un aer de poveste.

dopuri vin pe post decorativ-hyperflash

12. Penele fermecate cu sclipici. Dacă vrei să dai un aer magic camerei tale poți încerca această variantă.

decoratiune cu pene-hyperflash

13. Fagure de miere de perete: Transformăți întregul perete într-o operă de artă cu acest design ce imită un fagure de miere. Este nevoie de puțină muncă cu lemnul, dar merita.

perete fagure de miere-hyperflash

14. Kiss print înrămat. Această decorațiune girlie este bineînteles dedicată fetelor și poate fi amplasată în locul unde vă țineți cosmeticele și unde vă fardați.

kiss print-hyperflash

15. Franjuri Hippie pe o creangă. Această paradă de culori din fire de tricotat sau de țesut, pe o bucată de lemn, aduce un aer rustic și folcloric camerei.

franjuri hippie pe o creanga-hyperflash

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top