Evenimente

V for Vintage #18

Ediția cu numărul #18 V for Vintage a avut loc weekend-ul acesta la Grand Hotel du Bulevard, din centrul capitalei. V for Vintage se află la a 18-a ediţie în care întâmpină designeri români contemporani, colecţionari de vintage autentic şi admiratori ai acestora.

În ediţia de primăvara, organizatorii târgului V for Vintage îşi propun să ofere ce este mai bun pentru comunitatea mare de pasionați ai designului contemporan şi al vintage-ului. Târgul a dedicat două zile (8-9 aprilie) pentru comunitatea persoanelor pasionate de design, artă, bun gust, contemporan şi vintage.V for Vintage a oferit un spațiu Universităților și Facultăților de Artă și Design din București, Cluj și Timișoara, în care tinerii studenţi să îşi expună creaţiile.

Peste 100 de designeri atent selectați şi-au expus colecțiile de haine, accesorii şi decoraţiuni. De asemenea, mai mult de 10 colecționari de vintage autentic au participat la târg cu colecţiile lor impresionante de vechituri. 

Ana Maria Lazăr iubeşte obiectele vechi de când se ştie şi a găsit cea mai bună cale de a-şi transforma pasiunea într-o afacere. ”Toţi începem prin colecţii mici, apoi începem să vindem, pentru a face loc altor obiecte de colecţie. Eu am descoperit antichităţile la 10 ani, în casa bunicii mele din Transilvania, apoi am început să colecţionez tot ce familia mea avea mai vechi. Acum 10 ani, pasiunea mea a devenit o afacere. Am trecut graniţele ţării şi am început să colecţionez vintage din toată lumea. Am adus haine tradiţionale din Peru, India, Pakistan, pentru expoziţia de la V for Vintage. E fascinant din punctul meu de vedere să readuci la viaţă lucruri care fost uitate”, spune Ana Maria pentru hyperflash.ro.

La eveniment a fost desemnată ca vlogger oficial, Andreea Balaban, vlogger si blogger, cu peste 100.000 de abonaţi, pasionată de modă, bun gust şi antichităţi: ”Mă bucur foarte tare că s-a întâmplat asta pentru că târgul este unul foarte special pentru mine. Atunci când am ajuns în Bucureşti, mi-am dorit foarte mult să particip la acest eveniment, pentru că în Buzău, de unde vin eu, nu aveam parte de aşa ceva. Anul ăsta când mi-a fost propus să fiu vlogger oficial m-am bucurat enorm şi am acceptat fără să clipesc. Avantajul târgului este că aici găsesc mult şi bun, vintage-ul fiind foarte greu de găsit. Vechiturile au fost pasiunea mea încă din liceu. Eu cred că obiectele vechi au o altă calitate, au o poveste care le face să fie speciale şi sunt intr-o oarecare măsura unice”, a mărturisit vloggeriţa pentru hyperflash.ro

Următoarea ediţie V for Vintage va avea loc la toamnă, pe 12-13 noiembrie.

 

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top