Diverse

Vizi Imre, pe coloana sonoră a filmului românesc “Billion Star Hotel”

Fostul concurent al emisiunii Vocea României, Vizi Imre, a compus soundtruck-ul filmului “Billion Star Hotel“, regizat de Alecs Năstoiu.

www.mtv.ro

www.mtv.ro

Alecs Năstoiu l-a ales pe Vizi fără alte ezitări pentru a compune această piesă, astfel, pentru artist devenind totul o provocare.

Cu un palmares interesant, filmul “Billion Star Hotel” a câştigat 12 premii în cadrul a 7 festivaluri: premiul pentru “Cel mai bun film străin”, la US Hollywood International Film Festival, “Best sound design” la Los Angeles Film Festival Awards şi multe altele. Filmul urmează să apară pe ecranele din România în data de 20 februarie 2016.

presalocala.ro

presalocala.ro

Colaborarea celor doi s-a făcut pe bazele unor idei şi viziuni comune. După cum declară Alecs NăstoiLa început am crezut că îmi va fi foarte greu să finalizez muzica pentru Billion Star Hotel. Eu lucram la Bucureşti la montajul filmului, iar Vizi Imre aștepta să îi dau imagini şi să compunem împreună muzica la Târgu Mureş. În momentul respectiv credeam că va dura cel puţin un an să terminăm. Însă am avut o mare surpriză, dupa câteva vizite la Târgu Mureş, în studioul lui Vizi. Am observat că suntem cumva conectaţi la aceleaşi idei şi aceleaşi viziuni. Am creat o legatură profesională excelentă, ca dovadă faptul că ulterior am lucrat împreună şi la alte proiecte”.

“Îmi amintesc că Alecs a venit cu propunerea, ca înainte de a ne apuca de treabă, să ascultăm altă muzică de film, dar până la urmă am căzut amandoi de acord că mai bine luam totul de la zero, inspirându-ne direct din stările personajelor şi din secvenţele din peliculă. A fost o plăcere să colaborăm şi să facem echipă. Ma bucur că filmul a fost atât de bine primit la festivalurile de specialitate, fiind premiat pentru mai multe categorii, inclusiv pentru soundtrack”, declară Vizi Imre.

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top