Timp liber

Violetta vine în România

unnamedDacă în urmă cu câţiva ani Hannah Montana era cea care spărgea toate topurile în preferinţele copiilor şi umplea stadioane întregi, azi o nouă vedetă se bucură de un succes extraordinar şi de milioane de fani, majoritatea fetiţe şi adolescente.

Martina Stoessel este cea care îi dă viaţă Violettei, în serialul cu acelaşi nume. Serialul ”Violetta” s-a bucurat rapid de succes în toate ţările unde a fost lansat fiind considerat prima „telenovelă” pentru copii  tradusă în 14 limbi. Acesta prezintă povestea unei tinere talentate care revine în oraşul natal, Buenos Aires, după ce a trăit câţiva ani în Europa. Aceasta reuşeşte să facă faţă provocărilor şi schimbărilor dramatice din viaţa de adolescentă, pe acorduri muzicale şi în ritm de dans, alături de colegii şi prietenii ei de la studioul unde se înscrie.

După ce serialul difuzat de Disney Channel a început să se bucure de un succes din ce în ce mai mare, iar turneul internaţional „Violetta în Concert” de anul trecut a adunat milioane de fani, Compania The Walt Disney a anunţat că pe lista ţărilor unde vedetele argentiniene vor ajunge în noul turneu din 2015, „Violetta Live”, se numără şi România. Astfel că pe data de 2 septembrie 2015 îi vom putea vedea pe aceştia la Bucureşti.

„Violetta Live” îi va aduce pe scenă pe protagoniştii din distribuţia originală a serialului. Alături de Martina Stoessel, interpreta Violettei, se vor afla: Jorge Blanco (Leon), Diego Dominguez (Diego), Facundo Gambande (Maxi), Mercedes Lambre (Ludmila), Candelaria Molfese (Camila), Samuel Nascimento (Broduey) şi Alba Rico Navarro (Naty). Din păcate, formula nu va fi completă. Doi dintre ceilalţi protagonişti nu vor putea fi prezenţi, este vorba despre Lodovica Comello (Francesca) şi Ruggero Pasquarelli (Federico), deoarece în aceea perioada fiecare va desfăşura activităţi solo în Italia, ţara lor de origine.

Artiştii vor aduce în faţa publicului cele mai cunoscute melodii din primele două sezoane, dar şi “En Gira” din ultimul sezon al serialului. În noul concert din 2015, pe scenă se va afla o trupa de nouă dansatori dar şi o formaţie de cinci muzicieni, decoruri şi lumini mult mai performante şi spectaculoase decât în anii precedenţi, coregrafii cu totul diferite şi dinamice şi costume sclipitoare.

Biletele pentru concert au fost deja puse în vânzare iar preţul acestora începe de la 135 RON şi poate urca până la 2.145 RON în zona VIP. Cele mai ieftine bilete au fost deja epuizate. Evenimentul va avea loc în Bucureşti, pe Arena Naţională, începând cu ora 19:30.

În timpul unui spectacol, artiştii schimbă peste 75 de costume – printre care 13 costume şi 11 perechi de pantofi pentru Martina Stoessel (Violetta) şi peste 50 de costume pentru restul actorilor.

De asemenea, 10 camioane sunt utilizate pentru a călători cu turneul în Europa şi durează aproximativ 14 ore pentru a pregăti spectacolul în fiecare spaţiu de concert şi între 5-6 ore pentru a fi demontat.

Echipa va parcurge peste 13.000 km între 24 de oraşe din nouă ţări în primăvara anului 2015 iar în cadrul turneului vor fi susţinute peste 107 spectacole în 38 de oraşe din 12 ţări din Europa.

Primul concert Violetta a fost pus în scenă la Teatro Gran Rex, în Buenos Aires, în martie 2013. “Violetta en Vivo”, a avut 77 de reprezentaţii şi a fost vizionat de peste 250.000 de persoane din Buenos Aires.

La concertul din România sunt aşteptaţi peste 17.000 de fani.

„Deşi Violetta a pornit ca un serial TV, a fost clar încă de la început că are potenţial de a deveni o proprietate multi-platforma. Muzica şi dansul au fost în centrul întregii poveşti, iar prezenţa protagoniştilor din serial pe scenă, în primul turneu de concerte live, a permis Disney să aducă universul Violetta mai aproape de fani. Ca urmare a reacţiilor covârşitoare ale publicului la concertele live din Spania, Italia şi Franţa, revenim cu Violetta Live, o nouă experienţă muzicală care le va oferi fanilor Violetta din Europa şansa de a vedea vedetele din serial interpretând live melodiile lor preferate.” – Charlie Coleman, VP Marketing pentru Violetta EMEA, The Walt Disney Company EMEA.

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top