Comunicate de presă

Decathlon te provoacă la mers sportiv

Decathlon nu reprezintă doar un nume de companie, ci însumează cele 20 de mărci proprii care inovează sportul, pentru a-l face accesibil tuturor. Ca și în celelalte țări, în Decathlon Romania suntem uniți de o cultură organizațională puternică și unică, susținută de valorile noastre: vitalitatea și responsabilitatea.
În perioada 22 aprilie – 13 mai, DECATHLON lansează un program de sesiuni de mers sportiv în București, în parcul Herăstrău. Dorința și ideea care stau la baza DECATHLON, de a face sportul accesibil tuturor, au dat naștere acestei acțiuni. Vrem să îi facem pe oameni să înțeleagă cât mai corect raportul sport-sănătate, să interacționeze unii cu ceilalți și să-și descopere pasiunea pentru mersul sportiv.
Parcul Herăstrău este locația unde ne dorim să cunoaștem împreună beneficiile mersului sportiv practicat în condiții specifice. Programul are la baza un obiectiv săptămânal de creștere a indicatorului de activitate fizică, însoțit de sfaturi practice pentru a ne echipa corespunzător și a practica mersul sportiv corect.

Echipează-te corespunzător pentru ședințele de mers sportiv!
Planul nostru de antrenament este unul complex, progresiv și gratuit și se desfășoară pe o perioadă de 30 de zile. În plus, am pregătit și câteva sfaturi utile pentru mersul sportiv. Mersul sportiv este o sursă de energie. http://sfaturi.decathlon.ro/walking%20challenge/
În mersul sportiv, există o mișcare specifică a piciorului, structurată pe trei etape: mișcarea de așezare a călcâiului pe sol, urmată de plasarea întregii lungimi a tălpii pe sol, până la propulsarea realizată cu ajutorul degetului mare. Astfel, vei avea nevoie de o încălțăminte creată special pentru a ușura aceste mișcări în timpul ședinței de mers sportiv.

Numele mărcii, Newfeel, poartă în sine ideea de redescoperire a unor senzații plăcute, prin intermediul sportului, mai exact al mersului sportiv.
Pentru ca beneficiile acestuia să fie garantate, Newfeel își propune să asigure fiecărui participant de mers sportiv confortul de care are nevoie, prin: echipament sportiv adaptat pentru fiecare ritm, fiecare viteză și tip de practică. Newfeel pune pe primul loc plăcerea practicării mersului sportiv, oferind flexibilitate, confort și respirabilitate!
Cu aplicația Decathlon Coach, ai posibilitatea să îți contorizezi și să îți programezi ședințele sportive.
Nu uita să te alături evenimentelor Facebook, pentru a rămâne la curent cu toate informațiile! https://www.facebook.com/pg/decathlon.ro/events/

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top