Muzică

Vescan feat. Florin Ristei – Las-o…

O noua colaborare pe piaţa muzicală din România, Vescan feat. Florin Ristei – Las-o…

Las-o… – Vescan feat. Florin Ristei este a doua piesa din proiectul XsessionMUSICVLOG, o sesiune de înregistrări ce se derulează săptămânal în studioul Scandalos Music pe parcursul anului 2016, cu lansări în fiecare joi.

vescan-ristei-las-o

Versurile sunt scrie de Vescan, ele sunt de fapt o conversaţie foarte dramatică între doi prieteni care se cunosc de foarte multe timp.

Vescan: Cu riscul de a mă repeta, vreau sa cred că facem muzică după suflet, nu după modă. Avem prea multe piese bune şi tot proiectul Xsession vine ca o mare provocare pentru toată echipa noastră. “Las-o…” este o piesa inspirata din realitate, din povestea unui prieten pe care-l cunosc de când ma ştiu. Sunt sigur că mai sunt şi alţii care trăiesc momentele astea, momente în care nesimţirea depăşeşte limitele… Florin Ristei este după părerea mea în topul talentelor adevărate din Romania, un artist complet, iar experienţa sa de atâţia ani în muzică îşi spune cuvântul asupra interpretării lui. Cred că este cel mai potrivit pentru aceasta piesă.

Vescan are planuri mari pentru acest an, artistul va lansa un număr foarte impresionant de piese în cadrul proiectului XsessionMUSICVLOG.

maxresdefault

Florin Ristei, alături de propria trupa –  Freestay, vine după o alta colaborare cu Mihai Beldo şi Vescan pentru piesa ” Trebuia sa fii tu ”, lansata anul trecut.

Florin Ristei: “Întotdeauna am fost fan muzică bună, indiferent de stil. Pentru unii poate părea ciudată colaborarea asta, alţii s-ar putea întreba de ce n-am scos piesa cu FreeStay. Tot ce ştiu este ca Vescan m-a întrebat dacă vreau sa cant refrenul piesei lui. A dat play, mi-a plăcut instant, am tras vocea cum am ştiut eu mai bine, şi de-aici încolo vă las pe voi să spuneţi ce a iesit. Mă bucur atunci când, dintr-o fuziune de 2 stiluri diferite iese un produs de care pot fi mândru. “Las-o…” este o piesa în care cred, care îmi place, care are o poveste şi în care mă regăsesc … din când în când 🙂

Vescan-Florin-Ristei-Las-o

 

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top