Entertainment

Got7 câștigă al cincilea trofeu cu piesa ‘Fly‘

În cadrul emisiunii ‘The Show’ din Coreea, trupa Got7 a fost nominalizată pentru primul loc printre artiștii  Eric Nam și Hyomin din trupa T-ara.

Trupa de băieți a avut o prestație senzațională și o revenire cu albumul Flight Log : Departure, ce nu i-a dezamăgit nici de această dată pe fani.

În episodul de pe 5 aprilie a emisiunii, Got7 a obținut un număr mare de voturi, câștigând detașat cu un scor de 9108 puncte.

Got7

Got7-twitter

Pe scenă au mai cântat: DAY6, Hyosung, Boys Republic, Outsider, LABOUM, Oh My Girl, A.cian, N-Sonic,Matilda, BABA, KNK, ASTRO și Snuper.

Pe data de 20 martie 2016, Got7 și-a făcut apariția cu piesa ‘Fly‘, având un impact covârșitor asupra fanilor.

Trupa Got7 s-a format în 2014 în cadrul JYP Entertainment, fiind formată din 7 băieți: JB (lider), Mark, Junior, Jackson, Youngjae, BamBam și Yugyeom. Sunt un grup multinațional, membrii fiind din Coreea de Sud, Hong Kong, Thailanda și Statele Unite.

Aceștia au în palmares o mulțime de premii obținute și 8 albume: Flight Log : DepartureMoriagatteyoMadJust RightGOT LOVE Special EditionIdentify,  Got It? .

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top