BREAKING-NEWS

Feli – Va urma

Feli revine cu forţe proaspete ” Va urma ”

După succesul pe care l-a avut cu piesa ” Creioane Colorate ”, Feli revine cu o noua melodie cu tot cu videoclip –  ” Va urma ”.

Untitled

Pentru versuri artista a colaborat cu Smiley, Dorian Micu și Vlad Munteanu. Feli a vrut să își lase amprenta și asupra liniei melodice. Smiley a fost din nou un ajutor, alături de Șerban Cazan, Florin Boka și Lucian Nagy. Pentru regizarea videoclipului Feli a colaborat cu Iulian Moga.

Untitled

După cum ne-a obișnuit Feli, melodia nu este una foarte energică, mai de grabă este puțin tristă dar cu un mesaj emoționant. Feli este cu zâmbetul pe buze pe tot parcursul videoclipului.

„Fiecare dintre noi pornește în viață cu un vis, are în minte o destinație pe care o urmărește cu pasiune și dăruire. Știm cu toții, însă, că drumul nu este întotdeauna lin. De multe ori trebuie să ne învingem temerile, să găsim în noi curajul și voința de a accepta că pe parcurs ne putem lovi și de eșecuri. Ce nu trebuie să uitam, indiferent de punctul în care ne aflam, e sa ducem visul mai departe, lăsând mereu loc de “va urma.” – așa descrie Feli mesajul celui mai nou single al său.

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top