Diverse

Update în cazul “Astroworld”:10 morti

Astroworld este un concertul susținut de Travis Scott,în care a avut loc un incident tragic datorită supraaglomerării.17 persoane au suferit răni minore, dintre care 10 persoane au decedat. Printre victime se numără și un băiețel de 9 ani din Dallas.

Copilul ar fi suferit leziuni la nivelul creierului, rinichilor și ficatului. A fost călcat în picioare și aproape zdrobit până la decesul acestuia.

Zbierătele, lumea cărată pe sus, ambulanța care acorda primul ajutor în mulțime, toate acestea nu l-au oprit din cântat pe Travis Scott.

Mulți cred că ar fi fost vorba de un ritual de sacrificare umană,  folosirea simbolurilor oculte întărind suspiciunile.

„Imaginile proiectate de Travis  Scott, fie că le face din motive comerciale sau intenționat, cu siguranță proiectează imagini satanice  fără îndoială”,  declară părintele John Szada.

Departe de mituri si presupuneri, Travis a facut  un videoclip în care își exprimă regretele și oferă ajutor familiilor celor decedați. Fie că a facut acest gest îndemnat sau chiar a regretat, acesta declara faptul că nu a văzut sau auzit nimic, abia dupa concert.

Doi fani, s-au suit pe scenă pentru a atrage atenția însă au fost ignorați de către staff.

Cu siguranță vina se împarte în mai multe părți. Organizatorii și Travis Scott, mulțimea frenetică de necontrolat și părinții care și-au lăsat nesupravegheați și neînsoțiți copii.

Sursă Foto:BrooklynVegan

Update în cazul “Astroworld”:10 morti

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top