Diverse

“Father,Son and The House of Gucci.”

“It was a name that sounded so sweet…synonymous with words : style,power, but their name was a curse too”.

Atunci când Patrizia Reggiani, o străină umilă , intră în fabuloasa lume a lui Gucci, ambitia ei  pentru conducere distruge moștenirea acestora. Declanșând o spirală a răzbunării și decăderii, Patrizia Reggiani se răzbună atunci când Maurizio, sotul acesteia pleacă de acasă și se afișează alături de o veche amică Paola Franchi.

Patrizia Reggiani crescuse într-o familie modestă. Dar în același timp, avea parte de o viata aproape luxoasă, participând la evenimente specifice elitelor sociale. Acolo îl întâlnește pe Maurizio , cu care se căsătorește în 1972.Aceasta dă naștere a două fete, Alessandra și Allegra.

Evenimentele iau o turnură negativă, atunci când tatăl lui Maurizio moare și îi lasă doar jumătate din avere unicului său fiu. Luptând pentru drepturile firmei, pe care ulterior le câștigă de la unchiul său, viața de acasă se înrăutățește considerabil.

Maurizio pleacă și vinde firma în cele din urmă.Acest lucru o irită masiv pe Patrizia, care angajează un asasin pentru a scăpa de fostul ei soț.

În 1997 se află de planul Patriziei, aceasta negând și dând vina pe  psihologul acesteia Auriemma pentru șantaj.

Este condamnată la 29 de ani de închisoare, servind doar 18, în acest timp încercând să se sinucidă pentru a scăpa.

Noul film “House Of Gucci” se va lansa pe data de 24 noiembrie.Îi are ca protagoniști pe Lady Gaga, Adam Driver, Jared Leto, Al Pacino, Mădălina Ghenea, etc. Lady Gaga și Adam Driver vor pune în scenă personajele principale , multi comparând prestația lui Lady Gaga cu cea a lui Francis Ford Copolla’s din The Godfather.

Madalina Ghenea este prima româncă care joacă într-un film alături de mari personaje precum Al Pacino, interpretând-o pe Sofia Loren.

Familia Gucci nu au avut o reacție pozitivă în legătură cu filmul, considerând-ul o acțiune pentru degradarea imaginii. Reacțiile faniilor sunt de asemenea împărțite.

Sursă Foto:Evening Standard

“Father,Son and The House of Gucci.”

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top