SpotOnAd

Tipuri de cantare industriale si intrebuintarile lor

Piata este plina de inventii din ce in ce mai ingenioase, care sa ne ajute sa ne traim viata fara probleme, iar tehnologia preia incet incet partea grea a muncii fizice, ceea ce este un moment important in evolutie.

Intr-o era in care totul trebuie facut la perfectie, este nevoie si de echipamente speciale care sa ne ajute sa realizam acest lucru. In procesul de realizare a unei cladiri, de exemplu, munca fizica este de baza, insa trebuie facute si niste calcule, pentru ca totul sa fie la locul lui. Printre acestea se afla si masurarea greutatii utilajelor si a materiei prime, care se poate face cu ajutorul cantarelor industriale, majoritatea tipurilor regasindu-se pe Master-tech.ro.

Dar, intrebarea este, cum alegem cantarul industrial ideal?

Exista doua tipuri de cantare care au revolutionat in mod special prin caracteristicile lor, si acelea sunt cantarul auto relocabil si cantarul auto beton.

cantare industriale

Cantarul auto beton este un cantar revolutionar de pe site-ul Master-tech.ro, deoarece se apropie de costul de intretinere 0, adica un ideal in orice domeniu.

Chiar daca are o structura rezistenta si niste caracteristici importante, cantarul auto beton tot trebuie verificat metrologic din cand in cand pentru a fi siguri ca toate piesele sunt in stare perfecta.

Cel mai robust cantar de pe piata si cel mai econimic, acest tip de cantar dispune de urmatoarele trasaturi: are o aderenta foarte buna a pneurilor de beton, rigiditate mare a structurii, nu exista costuri suplimentare cu transportul deoarece cantarul se realizeaza la locul faptei, dilatri termice reduse, inertie mare, cale de rulare plina care opreste depunerile de noroi si gheata, protectie la coroziune foarte buna, aspecte care nu pot fi neglijate. Asadar, acesta ar putea fi probabil una din cele mai bune variante la care puteti opta.

Cantarul auto relocabil este singurul cantar din beton prefabricat care necesita un singur transport agabaritic, iar asamblarea modulelor se poate face cu ajutorul unei macarale de maxim 12,5t.

Cateva avantaje pe care le prezinta acest tip de cantar sunt: dilatari termice reduse, greutatea totala nu depaseste 20t, aderenta foarte buna a pneurilor de beton, se poate extinde ulterior, permite instalarea pe suprafete de beton extinse, asadar trebuie luat in considerare, fiindca este un cantar foarte bun.

Acestea sunt doua dintre tipurile de cantare pe care le puteti gasi pe Master-tech.ro si care merita fiecare banut folosit in achizitionarea acestora.

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top