Muzică

The Weeknd a făcut un show epic în pauza de la Super Bowl 2021

Bandajele s-au întors, dar de data aceasta nu pe fața lui The Weeknd.

Artistul canadian în vârsta de 30 de ani a acaparat scena din pauza meciului din Super Bowl cu multe lumini și oameni care erau îmbrăcați identic cu el.

The Weeknd, pe numele său real Abel Tesfaye a fost ,,Headliner” în show-ul din pauza Super Bowl.  Artistul a interpretat un ,,Mash-Up” al celor mai importante hit-uri ale carierei sale – de la piese din House of Baloons din 2011, până la piese din After Hours, printre care s-a numărat și ,,Blinding Lights”, clasată de Bilboard ca fiind piesa anului 2020.

Spre sfârșitul show-ului, tot spectacolul s-a mutat pe terenul de fotbal. The Weeknd și-a făcut apariția în mijlocul unei armate de dansatori bandajați pe față, iar tranziția dintre ,,House of Baloons” și ,,Blinding Lights (piesa care a închis spectacolul din pauza Super Bowl), a fost pur și simplu venită din altă lume.

Se pare că artistul a cheltuit 7 milioane de dolari din proprii bani ca acest spectacol sa fie unul ,,Epic”, și la cum au decurs lucrurile seara trecută, a fost.

Într-un interviu acordat celor de la Variety, Abel a explicat însemnătatea bandajelor de pe față, cu care și-a făcut apariția în ultimele luni: ,,Bandajele de pe cap demonstrează comportamentul absurd al celebrităților de la Hollywood, și în general al oamenilor care se transformă din motive superficiale pentru a fi plăcuți și pentru a se bucura de succes”.

Momentul s-a viralizat instant pe rețelele de socializare, iar pe youtube a depășit 6 milioane de vizualizări în mai puțin de 10 ore.

Dacă ai ratat prestația lui The Weeknd, îi poți da un play aici, și nu uita să ne spui în comentarii cum ți s-a părut:

Sursă foto: cbssports.com

The Weeknd a făcut un show epic în pauza de la Super Bowl 2021

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top