Muzică

Release Radar: Sam Fischer feat. Demi Lovato-What Other People Say

Gata, Demi Lovato nu își mai face griji despre ceea ce spun alții. Artista în vârstă de 28 de ani și-a unit forțele cu australianul Sam Fischer și au lansat piesa ,,What Other People Say”. Single-ul face referință la acel moment în care ești foarte preocupat de ceea ce cred alții despre tine încât ajungi ușor, ușor să te pierzi.

,,Această piesă reflectă cum îți perzi propria persoană prin încercarea de a mulțumi societatea.  De accea am vrut să fac piesa cu Sam. În cele din urmă, este vorba despre doi oameni care se reunesc pentru a se conecta și a găsi soluții la problemele lor”, a spus Demi Lovato despre single.

Videoclipul piesei este unul liric, care îi prezintă pe cei doi artiști interpretând tot felul de persoanje care sunt incluse într-un joc de societate.

Conform Bilboard, Sam Fischer a scris piesa ,,What Other People Say” înainte ca ,,The City” să ajungă hit în anul 2018 doar că a trebuit să găsească un partener pentru a face un duet de excepție. Se pare că Demi a fost ,,perfect match”și s-a conectat pe deplin cu versurile piesei.

După lansarea piesei, Fischer a declarat: ,,What Other People Say este o mărturisire legată de cât de departe poți ajunge să renunți la cine ești tu cu adevărat doar pentru a fi plăcut de societate.”

Dă-i un play și spune-ne în comentarii cum ți se pare:

Sursă foto: Youtube

Release Radar: Sam Fischer feat. Demi Lovato-What Other People Say

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top