Muzică

Selena Gomez și-a înregistrat noul album prin intermediul platformei Zoom

Muzică se lansează, iar soluții pentru a înregistra un album, chiar și în plină pandemie sunt destule. Selena Gomez (28 ani) s-a folosit de platforma Zoom pentru a-și înregistra noul album, care urmează să fie și primul în limba spaniolă.

Într-un videoclip ,,Behind the scenes” filmat pentru VEVO, Selena a declarat: ,, Acest proiect s-a desfășurat destul de rapid dar și organic în același timp. Cât despre proces, am înregistrat aproape toate piesele de pe album prin zoom datorită restricțiilor aplicate din cauza virusului Covid-19”.

Selena are doar cuvinte de lauda la adresa cântăreței și compozitoarei din Venezuela, Elena Rose, pe care a numit-o ,,cel mai bun artist alături de care a colaborat pe acest LP”.

,,Este o compozitoare încredibilă care îmi înțelege pe deplin inima și ceea ce am vrut eu să fac cu acest proiect”.

Prima piesă de pe album, De una Vez, a fost lansată pe 14 ianuarie, iar succesul a fost pe măsura așteptărilor, piesa devenind unul dintre hiturile acestui început de an.

Noul album al artistei, numit ,,Revelacion” urmează să fie lansat pe 12 martie.

Dacă ai ratat prima piesă extrasă de pe album, îi poți da un play de aici:

Sursă foto: Genius.com

Selena Gomez și-a înregistrat noul album prin intermediul platformei Zoom

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top