Social

Spectacol de Crăciun la centrul comunitar Generaţii

Centrul comunitar Generaţii pentru copii, tineri şi bătrâni a susţinut luni, 21 decembrie 2015, la Hotel Siqua,  un spectacol de Crăciun deosebit.

Centrul comunitar Generaţii din Bucureşti este un proiect al Fundaţiei Principesa Margareta a României care a debutat în octombrie 2007 şi îşi propune ca prin activităţile sale să susţină interacţiunea dintre generaţii, între tineri şi vârstnici. Membrii centrului sunt 54 de copii care provin din medii defavorizate şi 60 de voluntari, dintre care 25 sunt vârstnici.

Spectacolul a cuprins:

Piesă de teatru

Copii au susţinut alături de vârstnici o piesă de teatru cu tematică festivă. Spiriduşii lui Moş Crăciun au plecat în căutarea Moşului alături de copii care îl îndrăgesc. În final, lucrând împreună şi cu ajutorul altor personaje întâlnite în călătoria lor, Moşul a fost salvat, astfel copii au primit cadouri şi doamna Crăciun le-a mulţumit tuturor.

Recital de poezie

Copii şi vârstnici laolaltă au recitat pe rând poezii şi au interpretat momente haioase dedicate lui Moş Crăciun.

Cor de colinde

Corul alcătuit din copii şi vârstnici de asemenea, a încântat publicul cu mai multe colinde sub îndrumarea unui dirijor.

MiniArtShow by Ioana Ginghină

Laboratorul de distracţie – atelier cu gheaţă carbonică, se intitulează spectacolul care i-a ținut atât pe cei mici cât și pe cei mari cu sufleteul la gură clipă de clipă. Momentele comice s-au împletit cu experimentele științifice în timp ce curiozitatea spectatorilor creștea.

Gheața carbonică a fost transformată în nori și spumă sub îndrumarea copiilor care s-au jucat de-a oamenii de știintă și au învățat în același timp. Cei mici au devenit la final adevărați experți participând la micile experimente.

Cadouri de la Moș Crăciun

Spectacolul s-a încheiat cu apariția nelipsitului Moș Crăciun. Moșul a chemat pe rând fiecare copil, a vorbit cu el, au făcut o poză împreună și i-a oferit cadoul mult dorit. Fiecare copil a primit cadouri cu ajutorul sponsorului centrulul comunitar Generaţii, Auchan.

Vă invităm să vizionați principalele momente ale evenimentului în următoarea galerie foto!

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top