Entertainment

Alltimeclubbing i-a adus pe Deborah de Luca și Tube & Berger

În noaptea de 15-16 ianuarie 2016, la Arenele Romane, București a avut loc party-ul incendiar organizat de Alltimeclubbing alături de celebrii Tube & Berger, Deborah de Luca ,Luca M și Olivian Nour .

Primul invitat care a urcat pe scenă și a încins atmosfera a fost Olivian Nour.

Olivian Nour este membru AlongSide Artists și a lansat două albume până acum. A devenit celebru după gig-ul maraton de revelion, unde a pus muzică mai bine de 10 ore.

Primele ore ale zilei de 16 ianuarie au fost deschide de Luca M.

Luca M este membrul AlongSide Artists și împreună cu Just2, au cea mai de success piesă a anului 2015, “The Power”. Luca M a zguduit scena Alltimeclubbing cu tech house-ul său de calitate.

Tube & Berger au fost alături de petrecăreții neobosiți până la ora 4 a dimineții.

Tube & Berger au venit din Germania pentru a concerta a treia oară în București. Au avut cel mai mare crowd în București, de două ori la rând. Aducând câte 4200 și 3500 de petrecăreți de fiecare dată.

Frumoasa Deborah de Luca a preluat controlul până la ora 6 a dimineții.

Deborah de Luca a devenit populară foarte rapid mulțumită muzicii bune pe care o pune și felului în care arată. O adevărată senzația internetului, a fost așteptată cu nerăbdare de publicul numeros din București și din toată țara. Deborah de Luca a adus techno-ul pe scena Alltimeclubbing și a impresionat audiența cu look-ul ei.

Spectacolul a fost încheiat de nimeni altul decât Luca M.

Mulțimea a ascultat, a trăit muzica și a dansat alături de artiștii preferați sau de idolii mult așteptați la concertul Alltimeclubbing împreună cu Deborah de Luca, Tube & Berger, Luca M și Olivian Nour.

Pentru a intra mai bine în atmosfera de party vă invităm să vizionați pozele din urmatoarea galerie foto:

Și să vizionați filmulețele de la concert:

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top