Sport

Simona Halep se retrage de la Fed Cup din cauza problemelor medicale

Încă o veste proastă venită din partea Simonei Halep. Românca a anunţat, duminică, pe pagina sa de Facebook că se retrage de la Fed Cup din cauza unei intervenţii chirurgicale la care va fi supusă.

simona_halep_18756800

Sportiva nu a avut o perioadă tocmai bună în acest început de an, după retragerea de la Brisbane şi înfrângerea surprinzătoare de la Australian Open.

“Să joc la Fed Cup a însemnat și înseamnă foarte mult pentru mine, de aceea sunt dezamăgită că nu pot participa din nou alături de echipă.

Ultimele 6 săptămâni au fost extrem de dificile pentru mine, având infecție la stomac, nas și ureche. Aceasta a fost una dintre cele mai grele perioade sportive, deoarece nu am avut posibilitatea să mă antrenez la capacitate maximă, chiar dacă am fost sub tratament antibiotic.

Am încercat să dau tot ce pot în Australia, dar, din cauza infecțiilor existente, din păcate am înrăutățit lucrurile, încercând să trag de mine să joc la Grand Slam”, a scris Simona Halep pe reţeaua de socializare.

Pentru a trece peste această problemă de sănătate, sportiva va fi supusă unei intervenţii chirurgicale care o va ţine o perioadă departe de teren.

Ea se va retrage şi de la turneele Dubai şi Doha şi va reveni în fața fileului abia atunci când va fi aptă 100%.

“La îndrumarea medicului specialist, va trebui să suport o operație pentru a-mi rezolva o problemă existentă la nas, fiind sfătuită că aceasta este cea mai bună opțiune pentru a trata definitiv această problemă.

Din acest motiv, voi fi nevoită să mă retrag și de la turneele Dubai și Doha. Următorul turneu la care voi participa va fi atunci când voi fi recuperată 100%. Totuși, sper că mă voi recupera la timp pentru a putea participa la Indian Wells”, a mai spus Halep.

Tenismena regretă faptul că nu poate ajuta echipa de Fed Cup a României în meciurile contra Cehiei, dar speră ca sprijinul său, fie şi doar din tribune, să fie benefic.

“Îmi doresc să trec cu bine peste această intevenție și să mă pot deplasa la Cluj, să fiu alături de echipă, chiar și din tribună.

Vă mulțumesc pentru susținerea constantă, o să vă simt lipsa în aceste săptămâni de pauză.

În această perioadă, o să fac tot ceea ce este necesar să revin pe teren mai puternică și într-o formă bună”, a încheiat sportiva care este numărul 2 WTA.

România va juca cu deţinătoarea trofeului, Cehia, pe 6 şi 7 februarie la Cluj-Napoca, în sferturile de finală ale Grupei Mondiale.

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top