Sport

Norwich – Liverpool, meci de poveste

Fotbalul se joacă pe goluri, asta este evident. Dar pasele decisive, palpitaţiile, emoţiile şi nebunia oricărui meci îl pot trimite în istorie. Asta s-a întâmplat şi în primul meci al etapei a-XXIII-a din Anglia.

Norwich a primit vizita echipei antrenate de Jurgen Klopp care venea cu foame mare de puncte, dar nimeni nu se aştepta la un final de meci atât de nebun. Liverpool s-a impus cu 5-4 în deplasarea de pe Carrow Road, iar “You’ll Never Walk Alone” a răsunat parcă mai tare ca oricând în inimile suporterilor.

Firmino a deschis scorul în minutul 18, dar Norwich a marcat de două ori până la finalul partidei. Mbokani în minutul 29 și Naismith cu un minut înainte de pauză au adus gazdele în avantaj.

Norwich a început cum nu se putea mai bine repriza secundă, Hoolahan marcând din penalty, iar tabela arata 3-1. Elevii lui Klopp nu s-au lăsat şi au adus egalarea prin Henderson şi Firmino, carea  a reuşit dubla.

“Cormoranii” au preluat conducerea în mintul 75 prin Milner, pentru ca în minutele de prelungiri Bassong să egaleze la patru. Când specatorii se pregăteau deja să plece şi nimeni nu se mai aştepta, Llallana a adus victoria lui Liverpool cu 5-4.

Cu nouă goluri marcate şi emoţii de ambele părţi, Norwich-Liverpool poate fi numit unul dintre cele mai nebune meciuri din istoria Angliei

După victoria în extremis, Liverpool a urcat pe 8 în Premier League cu 34 de puncte, pe când Norwich este pe poziţia a-16-a cu 23 de puncte.

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top