Life & Style

Show incendiar Victoria’s Secret, la Shanghai

Spectaculosul Victoria’s Secret Fashion Show 2017 a avut loc pe 20 noiembrie în Shanghai. Imaginile sunt spectaculoase, iar showul a fost, potrivit cronicilor mondene, cel mai grandios de până acum.

Victoria’s Secret a început o colaborare cu celebrul designer de modă, Balmain, pentru crearea unor costume vii și aripi bogate și colorate. Aripile sunt confecționate din diferite tipuri de materiale incluzând mărgele, pene, flori, fire și folosesc o mulțime de culori vii, țesături și tipare.

Colecția are piese sculptate direct pe corp, rochii cușcă și siluete dramatice. Granițele creative sunt practic nelimitate pentru costume. În plus, o colecție separată se va lansa pentru prima oară în magazin și online pe site-ul Victoria’s Secret în ziua de după televizarea show-ului. Spectacolul va fi difuzat la TV pe 28 noiembrie și va putea fi văzut în 190 de țări. Pe 29, puteti merge să cumpărați exact ce v-a plăcut.

Este prima dată când show-ul firmei americane de lenjerie de corp Victoria’s Secret se desfășoară în Asia. Anul acesta au defilat pe podium șapte modele din China, în total șapte, printre care și vedeta Liu Wen, cea mai bine plătită din țară.

Dincolo de senzualitatea şi strălucirea care însoţesc defilarea, ediţia de anul acesta a fost marcată de controverse legate de acordarea vizelor şi de dificultăţi privind organizarea. Astfel că, patru din top-modelele defilării nu au primit viză de intrare în China. Este vorba de rusoaicele Julia Belyakova, Irina Sharipova şi Kate Grigorieva şi de ucraineanca Dasha Khlystun, relatează online ziarul spaniol ABC.

Nu este clar motivul pentru care li s-a interzis intrarea în China, totuşi unele surse mass-media cred că ar putea avea legătură cu recentul deces al unei manechine în timpul Săptămânii Modei de la Shanghai. Este vorba de Vlada Dziuba, o rusoiacă în vârstă de doar 14 ani care a murit la sfârşitul lunii octombrie în urma unei infecţii a sistemului nervos.

Text: Violeta Necula

Foto:

Foto:

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top