Diverse

Expoziție de pisici la SofistiCAT Spring International Cat Show!

În weekend-ul 19 – 20 martie 2016 Pavilionul C1 de la Romexpo, București a fost plin de iubitori de pisici care au participat la SofistiCAT Spring International Cat Show.

Asociația felină SofistiCAT are o activitate de peste 10 ani și este membră a Federației Asociațiilor Feline FELIS ROMÂNIA și a Federației Internaționale Feline FIFe.

“Viața este mai frumoasă alături de pisici.”

-Asociația Felină SofistiCAT

Expoziția de pisici a atras vizitatori de toate vârstele care au putut să observe rase de la cele mai asemănătoare la cele mai diferite, au putut să se fotografieze alături de pisici și chiar să mângăie câteva dintre ele. Însă punctul culminant al evenimentului SofistiCAT a fost bineînțeles concursul Best in Show.

La concurs au participat peste 250 de reprezentante mai mult sau mai puțin blănoase a diferite rase precum: Persană, Exotic, Maine Coon, Norvegiană de Pădure, Ragdoll, Angora Turcească, Bengal, British Shorthair, Devon Rex, Don Sphynx, Albastră de Rusia, Singapura, Sphynx, Burmese, Orientală, Siamese, Birmaneză, Siberian și nu numai.

Cei 4 jurați internaționali au trebuit să aleagă câștigătoarea fiecărei runde în funcție de diferite criterii precum cel al purității rasiale, astfel decizia juriului nu a coincis mereu cu preferatul publicului.

Felinele perticipante la concurus au fost împărțite în  categorii în funcție de lungimea blăniței:

  • Categoria I: Pisici cu păr lung (Persane și Exotice)
  • Categoria II: Pisici cu păr semi-lung (Maine Coon și Norvegiană de Pădure)
  • Categoria III: Pisici cu păr scurt (Devon Rex și Albastră de Rusia)
  • Categoria IV (Siameză și Orientală)

Arată că iți pasă!

Ca întotdeauna evenimentul a avut o latură caritabilă. În cadrul acesteia vizitatorii au fost încurajați să adopte pisici indiferent de rasă, promovându-se donația pentru animalele mai puțin norocoase și adopția pisicuțelor din adăposturi. Unele standuri au oferit spre adopție și pisicuțe de rasă, tot ce mai aveau de făcut vizitatorii era sa-și deschidă sufletul și să adopte!

Așteptăm cu interes ediția de vară!

Vă invităm să aflați mai multe despre  SofistiCAT Spring International Cat Show la București vizionând câteva fotografii din galerie!

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top