Sport

Sevilla a câștigat pentru a treia oară la rând trofeul Europa League

Sevilla nu mai lasă pe nimeni să câștige trofeul Europa League, adjudecându-l pentru a treia oară la rând în ultimii ani.

A fost un meci spectaculos, miercuri seara, pe arena din Basel, acolo unde Liverpool spera să încheie în pași de dans un parcurs superb în Europa în acest sezon.

De cealaltă parte, Sevilla voia să-și apere trofeul câștigat în ultimii ani, lucru ce l-a și obținut.

Elevii lui Klopp au început mult mai bine și au deschis scorul în minutul 35 prin Daniel Sturridge.

Imediat după pauză, Sevilla revine în forță și egalează prin Kevin Gameiro. În minutul 64, Coke își aduce echipa în avantaj, marcând pentru 2-1. După cinci minute, același Coke face 3-1 și spulberă speranțele cormoranilor de a câștiga.

Sevilla a ajuns la al 5-lea trofeu de Europa League și va juca sezonul viitor direct în Champions League.

iu (Foto: captură digisport.ro)

Sevilla a adus din nou bucuria în inimile fanilor săi. Jucătorii au fost așteptați pe aeroport de fani cărora le-au arătat trofeul și au sărbătorit împreună.

Și în acest an, Spania va fi capitala fotbalului. După ce anul trecut Barcelona, respectiv, Sevilla au câștigat cele două trofee europene, istoria se va repeta și în acest an.

După Sevilla, Real-Madrid și Atletico se vot bate pentru câștigarea marelui titlu al Ligii Campionilor. Astfel, oricare dintre cele două se va impune, Spania va triumfa în orice fel.

Finala Champions League va avea loc pe 28 mai, pe stadionul San Siro, din Milano.

 

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top