Sport

Astra a spart gheața în grupele Europa League, 2-1, în deplasarea de la Plzen. Steaua a remizat acasă, 1-1, cu Zurich

Steaua și Astra au adus puncte României, joi seara, în Europa Laegue. Dacă Steaua a reușit doar o remiză, 1-1, pe Național Arena, în fața lui Zurich, campioana Astra a reușit un rezultat mare în deplasare, 2-1 pe terenul lui Plzen.

După o primă repriză în care a fost superioară, echipa lui Șumudică a reușit să deschidă scorul prin Denis Alibec cu patru minute înainte de pauză.

În minutul 64 scorul s-a transformat în 2-0 după autogolul lui Tomas Horava.

Același Horava a înscris și unicul golul al gazdelor, fără succes însă. Meciul s-a încheiat 2-1, iar Astra speră la primăvara europeană.

În celălalt meci al grupei, Roma a remizat pe teren propriu, 3-3 cu Austria Viena.

Roma este lider în grupa E cu 5 puncte, la egalitate cu Austria Viena. Astra e pe trei cu trei puncte, în timp ce Plzen este ultima cu două puncte.

Cealaltă echipă românească care a evoluat joi seara în Europa este Steaua care a terminat la egalitate, 1-1, meciul de pe Arena Națională disputat în compania formației FC Zurich.

Echipa lui Reghecampf a marcat prima, în minutul 63 prin Golubovic, care a reușit ptimul gol în tricoul roșu-albastru.

Cu patru minute înainte de finalul partidei, Zurich a egalat prin Kone cu un șut din mijlocul careului Stelei.

Steaua are emoții pentru calificarea în primăvara europeană. După primele trei etape din grupe se află pe ultimul loc cu două puncte, cu două mai puțin decât Zurich care este pe trei.

Villarreal se află pe primul loc cu cinci puncte, iar Osmanlispor este pe doi cu un punct mai puțin. Cele două au remizat, 2-2, după ce turcii au condus cu 2-0 prin golurile lui Raul Rusescu.

 

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top