Muzică

Release Radar: Liviu Teodorescu feat. Jo-Fluturii

Pentru prima oară în carierele celor doi artiști, Liviu Teodorescu și JO și-au unit forțele pentru a lansa piesa ,,Fluturii”, compusă de Liviu Teodorescu, Jo, Ionuț Vasilache, Florian Rus și Alex Parker.

,,Fluturii” este o piesă sensibilă, plină de emoție care este inspirată de acele trăiri speciale pe care le simțim în momentul în care ne îndrăgostim.

,,Îmi doream atât de mult o colaborare cu Jo. Este una dintre vocile mele preferate din România, are în voce atât de multă dulceață și feminitate, încât atunci când ascult strofa ei de pe #Fluturii, am senzația că cineva îmi toarnă miere  în ureche.

Metafora ,,fluturii” e legată de sentimentele dintre doi oameni, care se degradează dacă nu sunt întreținute cu atenție și iubire. De asta ,,Zboară fluturii din stomac”, că ,,nu am fost atenți”. Flacăra de început dintr-o relație este ceva ce în timp se duce, dar o relație matură se întreține cu respect și cu atenție din partea ambelor părți. Despre asta e ,,Fluturii”, a spus Liviu.

,,Liviu este unul dintre artiștii mei preferați din țară, un om foarte talentat și un suflet foarte bun. Mereu când lucrăm, ne simțim super bine, ne inspirăm unul pe celălalt și ies lucruri frumoase pentru că avem o relație foarte strânsă de prietenie. Fluturii este o piesă sensibilă, tare dragă mie, la care am lucrat cu Liviu într-o seară la studio. Clipul este unul dintre clipurile mele preferate, l-am filmat în vară, la 40 de grade, iar noi eram foarte gros îmbrăcați. A meritat tot efortul! Sper ca mesajul acestei piese să ajungă la sufletul oamenilor”, a declarat JO.

Piesa e disponibilă pe toate platformele de Streaming online, iar pe Youtube se apropie de borna de 200k views în mai puțin de 24 de ore de la lansare.

Dacă vrei să te emoționezi, trebuie neapărat să îi dai un play:

Sursă foto: Youtube

Release Radar: Liviu Teodorescu feat. Jo-Fluturii

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top