Muzică

Release Radar: Emilian feat. BRUJA-Pasăre Călătoare

Gata, lucrurile încep să revină la normal în industria muzicală românească. Emilian și BRUJA lansează ,,Pasăre Călătoare”, prima colaborare a celor doi artiști, dar și prima lor piesă pe anul 2021.

,,Pasăre Călătoare” e fresh, are mesaj și e genul de piesă care te prinde încă de la primul play. A fost scrisă de cei doi artiști, produsă de Șerban Cazan de la HaHaHa și masterizată de Gabriel Stănoiu.

Emilian a vorbit într-un videoclip postat pe rețeaua de socializare ,,TikTok” despre povestea care a stat la baza acestei piese: ,, Am scris refrenul acestei piese în momentul în care am trecut printr-o despărțire dureroasă și am rămas după 2 ani singur în casă. A fost greu, însă piesa asta m-a făcut să accept totul”.

Videoclipul piesei e întunecat, iar fundalul negru în care se află Emilian și BRUJA este pătruns pe alocuri de o rază de lumină care creează astfel un joc simbolic.

Piesa e on pe toate platformele de streaming online, iar pe youtube se apropie de 100k views.

Dă-i un play și spune-mi cum ți se pare:

Release Radar: Emilian feat. BRUJA-Pasăre Călătoare

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top