Muzică

Release Radar: Connect-R feat. Amuly- Nonșalant

Anul 2021 a început puțin mai greu în industria muzicală românească. Nu au existat cine știe ce lansări până la sfărșitul lui ianuarie și astfel Connect-R a devenit primul artist important din industrie care a dat drumul unei piese pe internet. E vorba de ,,Nonșalant” pentru care a colaborat cu Amuly.

Piesa e fresh, are mesaj și vine cu un vibe care te face să dai din cap.

Cei doi artiști nu sunt la prima colaborare, aceștia au mai lucrat împreună la piesa ,,Muzica” lansată în urmă cu aproape un an.

Ștefan aka Connect-R a declarat pentru Virgin Radio că îl admiră foarte mult pe Amuly: ,,Amuly este un artist drag, care a crescut enorm. E un personaj extraordinar care face parte din noul val al pop-trapului românesc”.

Artistul a mai declarat că piesa ,,Nonșalant” face referire la acel moment în care artiștii aleargă după medalii și trofee, pentru confirmare.

Piesa e disponibilă pe toate platformele de streaming în timp ce pe youtube se apropie de pragul de 100k vizualizări în mai puțin de 24 de ore de la lansare.

Dă-i un play și spune-mi în comentarii cum ți se pare.

Sursă foto: youtube

Release Radar: Connect-R feat. Amuly- Nonșalant

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top