Muzică

Release Radar: Dua Lipa-We’re Good

Deși se apropie Valentine s Day și aproape mai toate cuplurile sunt într-o mare euforie, Dua Lipa a decis să lanseze ,,We’re Good”, o piesă care reflectă  momentul în care două persoane aleg drumuri diferite printr-o cale amiabilă.

,,We’re Good” e primul single lansat de artista britanică în 2021 și face parte de pe pe albumul ,,Future Nostalgia Moonlight Edition”,  care include, de asemenea, și piesele ,,Not My Problem” alături de JID și ,,If It Ain t Me”.

Piesa e fresh, are mesaj și e perfectă pentru persoanele care încearcă să fie diferite în această perioadă.

Videoclipul a fost regizat de Vania Heymann și Gal Muggia, a fost inspirat din Titanic (1997) și se focusează extrem de mult pe un homar care își caută libertatea. Cu alte cuvinte, homarul poate reprezenta persoana care iese dintr-o relație nefericită și este dornică de libertate.

Piesa este disponibilă pe toate platformele de streaming online, iar pe YouTube, în momentul lansării, au fost peste 20.000 de oameni prezenți.

Future Hit or Not? Ne poți spune în comentarii ce parere ai:

Sursă foto: stereogum.com

Release Radar: Dua Lipa-We’re Good

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top