Muzică

Post Malone, Headliner în concertul aniversar Pokemon

Post Malone a fost anunțat ca fiind cap de afiș al spectacolului virtual care va marca cea de a 25-a aniversare a universului Pokemon.

Concertul va avea loc pe 27 februarie, zi care a fost desemnată ,,Ziua Pokemon”.

Trailer-ul pentru concertul virtual a fost deja postat pe canalul de YouTube oficial al celor de la Pokemon  și prezintă transformarea rapper-ului într-un personaj din lumea Pokemon – poți vedea trailerul aici:

,,Sunt fan Pokemon de foarte mult timp. Oportunitatea de a fi cap de afiș în acest concert aniversar mi se pare genială”, a declarat Post Malone.

Concertul virtual va putea fi vizionat gratuit pe 27 februarie de la ora 19:00 EST ( 02:00 ora României) pe canalul oficial Pokemon de YouTube, pe canalul oficial de Twitch, dar și pe site-ul Pokemon.com

Luna trecută, Katy Perry, a fost desemnată ca fiind ambasadoarea sărbătoarei de 25 de ani: ,,Pokemon a existat mereu în viața mea, de la jocurile video originale pe care le jucam pe Game Boy-ul meu, la a face schimb de cărțile TCG la prânz și, mai nou, la aventurile de a prinde un pokemon pe stradă cu ajutorul jocului Pokemon Go”, a declarat Katy Perry.

,,Am vizitat chiar și Pokemon Cafe din Japonia în timp ce eram în turneu! Este o onoare pentru mine că am fost aleasă să ajut franciza care mi-a oferit atât de multă bucurie în ultimii 25 de ani și să o pot vedea evoluând în felul în care transmite acea fericire electrizantă copiilor din jurul meu, dar și celor din întreaga lume”.

Sursă foto: dexerto.com

Post Malone, Headliner în concertul aniversar Pokemon

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top