Entertainment

Recenzie Lenovo Vibe X2 CU

Smartphone-ul Lenovo Vibe X2 a fost prezentat pe piaţa din România în toama anului trecut. Acest terminal este unul premium din două puncte de vedere: design de tip monobloc şi display de calitate superioara. Smartphone-ul dispune şi de hardware performant, care este concentrat pe Mediatek cu procesor octa-core şi 2GB RAM.

Hyperflash a testat o unitate Vibe X2 CU (versiunea asiatică a smartphone-ului) primit în teste de la Quickmobile, iar în acest articol găsiţi concluziile pe care mi le-a creat acest device.

lenovo vibe x2 cu

Design-ul smartphone-ului Lenovo Vibe X2 este realizat din trei straturi distincte, de culori diferite, care generează un aspect elegant şi premium. Pentru carcasă s-a folosit aluminiu şi ecranul de 5 inci este protejat cu Gorilla Glass 3.

Partea frontală a smartphone-ului nu aduce nimic nou: deasupra display-ului se găseşte casca de apeluri, camera de 5MP, un led pentru notificări, senzorul de proximitate şi cel de lumină.

Recenzie Lenovo Vibe X2 CU

Pe parte din spate se găseşte difuzorul principal, logo-ul cromat, camera principală de 13 megapixeli, blitul led şi un microfon secundar.

Cu aceste specificaţii de top, smartphone-ul Lenovo Vibe X2 impresionează de la prima vedere.

antutu benchmark lenovo vibe x2 cu

AnTuTu spune că Lenovo a apelat la mânării pentru a obţine rezultatele afişate, însă hardware-ul smartphone-ului Lenovo Vibe x2 este mai mult decât puternic.

Lenovo Vibe X2 vine cu o aplicaţie de securitate preinstalată, care porneşte şi rulează automat în background odată cu pornirea aparatului. Aceasta a fost denumită Security şi conţine patru module principale (anti-virus, protecţie informaţii, utilizare date şi anti-spam), dar şi funcţia de scanare a dispozitivului.

Camera principală de pe Lenovo Vibe X2 este de 13 megapixeli, nu impresionează, dar oferă rezultate decente pe timp de zi.

sala studio tnb

Fotografie realizată pe timp de noapte la Gala ArtOut organizată la TNB.

Echipa Hyperflash a apreciat la acest smartphone: design-ul puţin diferit în comparaţie cu celelalte smartphone-uri, calitatea ecranului şi puterea hardware folosită pe acest device. Dar, am fost dezamăgiţi de camera foto şi de faptul că ni s-a oferit spre testare varianta pentru Asia şi iniţial l-am primit cu softul în chineză şi fără cheiţa de la slotul pentru cartelă. Desigur, şi preţul de achiziţie ni se pare cam măricel pentru smartphone-ul Lenovo Vibe X2, 1.499,90 Lei.

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top