Cultural

„Hyperion iese la Godot”, ediția 2017

Festivalul Național al Școlilor de Teatru „Hyperion iese la Godot”, organizat de Facultatea de Arte a Universității Hyperion, se va desfășura în perioada 5 – 9 iunie 2017, la Godot Café -Teatru.

Sub sloganul „Nu juca un rol, joacă-te în rol”, festivalul reunește la a IV-a ediție studenţi şi masteranzi ai celor mai importante universităţi de artă teatrală din România, dar şi elevi pasionați de teatru.

Alături de Facultatea de Arte a Universității Hyperion, în cursa pentru câştigarea trofeelor s-au înscris în concurs spectacole realizate de studenți de la UNATC Bucureşti, Universitatea Ovidius din Constanța, Universitatea din Craiova – Departamentul de Arte.

La secțiunea destinată liceenilor, vor participa elevi din București (Trupa Cuibul Artiştilor Junior din Colegiul „Dinu Lipatti” şi Liceul Teoretic „Jean Monnet”, Trupa Shakespeare a Liceului Teoretic „Ita Wegman”), precum și elevi din țară (Trupa de teatru Protha – Vrancea, Trupa de teatru ARTWIST – Baia Mare, Atelierul  de Teatru al Colegiului „Mihai Eminescu” – Botoşani) .

Din juriu fac parte Beatrice Comănescu (Decan Facultatea de Arte Hyperion) – președinte juriu, Anca Colţeanu (regizor teatru), Monica Ciută (actriță), Bogdan Mustață (regizor film), Nicholas Cațianis (actor, câștigător Gala Hop 2015 și câștigător al Festivalului Hyperion iese la Godot 2015).

În cadrul festivalului, se vor acorda șase trofee pentru: Cel mai bun spectacol, Cel mai bun actor, Cea mai bună actriță – secțiunea studenți și Cel mai bun spectacol, Cel mai bun actor, Cea mai bună actriță – secțiunea elevi. 

Cei mai talentați elevi și studenți vor primi tabere în regim all-inclusive oferite de Primăria Capitalei, vouchere de cumpărături Steilmann și vouchere Dental Hospital România, pachete cu preparate tradiționale românești de la Marcel SRL, cărți de specialitate oferite de Editura Tracus Arte, Editura Tritonic și Mara Books, abonamente la Sala Absoluto, cursuri de actorie oferite de ORA DE TEATRU, precum și produse cosmetice de la Melkior, Sarantis și Apilife. 

Intrarea este liberă la toate spectacolele cuprinse în secțiunea competitivă din cadrul festivalului.

Programul festivalului: Hyperion iese la Godot 2017

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top