Life & Style

Rihanna va prezenta noua colecție Puma la New York Fashion Week

Vogue

Vogue

Rihanna, proaspăt numită director de creație la Puma, a dezvăluit pe Twitter că prima lansare a colecției va avea loc pe data de 12 Februarie anul viitor la New York. Diamond Ball este fundația prin care Rihanna și-a propus să trimită o mână de ajutor celor care nu au posibilitate. Rihanna prin contul său de Instagram a atașat un link la o postare recentă prin care a oferit șansa oricui de a participa, iar câștigătorul va trăi o experiență în primul rând la prezentarea colecției Puma.

În Februarie 2016 la New York Fashion Week, artista în vârstă de 27 de ani va prezenta noile creații Puma. Chiar dacă toată lumea așteaptă cu nerăbdare albumul ANTI, înainte de album, vor avea parte de un show pe cinste.  Rihanna, noul director de creație Puma, a reușit să promoveze colecția prin diverse moduri.

Campaniile publicitare și reclamele sexy pentru gama respectivă au dus la reacții impresionante și șansa de a vedea mostre din colecție, starul dezvăluind doar prefața show-ului.

Detaliile despre show sunt încă stricte și limitate. Câștigătorul și un oaspete vor fi transportați în New York pentru a primi o invitație pentru petrecerea de după show. Fiecare dintre ei vor fi primiți prezentând colecția în stilul propriu.

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top