Cultural

Conferinţă pe tema “NEMURITORUL SPIRIT ROMÂNESC”

La început de an avem parte de o conferință care cugetă probleme și învită la trezire spirituală și morală. Conferința, desfăşurată sub egida ”NEMURITORUL SPIRIT ROMÂNESC”, a fost organizată de către asociaţia ”Rădăcinile Neamului Românesc” în data de 18 ianuarie la sala Ioan Dales.

În cadrul conferinţei au participat ca speakeri Oreste Teodorescu, Doru Bem și vicepreședintele Asociației ARNR Iuri Floroiu.

O incursiune imersivă în lumea și istoria reală cu care ne confruntăm zi de zi, conturată pe aspectul de conştientizare, ne-a făcut să devenim niște ascultători proactivi în cele dezbătute de către invitați dar și de către vicepreședintele asociației, Iuri Floroiu.

Dezbaterile au fost pe teme sociale și istorice precum civilizaţia Cucuteni – Gumelnița, având ca scop certificarea datelor istorice recunoscute recent ca fiind cea mai veche așezare din toată istoria umanității, precedând chiar vechiul leagăn al civilizației Sumeriene.

Oreste Teodorescu a dus discuția aceasta și în sfera ecleziastică, iar astfel s-a creat o totală incluziune a efectelor geopolitice asupra acestor izvoare istorice, care sunt afectate de absolut orice mișcare geopolitică nu numai din Europa, ci este strans legată de întreaga civilizație.

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top