Politic

Lupta în instanță pentru Alessia Miroslava, fetița de doi ani a Irinei Cristescu

12744703_830639917082470_777566721928573277_nAlessia, fetița de doi ani a Irinei Cristescu este în pericol de a fi luată de lângă mama sa și trimisă în grija tatălui său Hector Bitar. Acesta, conform experților are un stil de viață controversat în Mexic.

În urma călătoriei făcute în Mexic pentru a-și salva căsnicia, contrar așteptărilor, Irina a întâmpinat probleme cu soțul său. Dovadă clară că viața mamei  și a copilului său erau amenințate, a fost comportamentul agresiv al tatălui.

Instinctul pe care orice mamă îl are, nu a făcut decât să plece din Mexic și nu în cele din urmă, să anunțe autoritățile în legătură cu situația sa. Odată ajunsă aici, Irina s-a luptat timp de doi ani ca fetița sa, să rămână în România.

Decizia luată de Tribunalul București este ca Alessia să aibă domiciliul în Mexic alături de Hector Bitar de la Pena, tatăl acesteia. Irina este foarte hotărâtă în privința cazului și este determinată să lupte pentru fetița sa.

“România este locul cel mai bun pentru Alessia, copilul meu. Am venit aici pentru ca Alessia să fie protejată. Îmi caut dreptatea în Parlament, aici unde se fac legile”, a declarat Irina Cristescu pentru deputații din Comisia de abuzuri.

În aceste momente, Irina Cristescu este ajutată de oameni, care semnează o petiție pentru salvarea copilului.

https://www.change.org/p/romanians-save-alessia

yjngFWxQFdCJFzD-800x450-noPad

 

 

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top