Sport

Liverpool, Villarreal, Șahtior și Sevilla, în semifinalele Europa League

Au fost meciuri de poveste joi seara în Europa. Fără doar și poate, Liverpool a fost revelația serii după victoria din ultimele minute în fața nemților de la Dortmund.

După 1-1 în Germania, fost echipă a lui Klopp venea cu un singur gând-calificarea.

Nemții au început în forță, iar după 9 minute aveau deja 2-0. Englezii au replicat abia în repriza secundă când au făcut 2-1. Reus a marcat și el și și-a desprins echipa din nou la două goluri difereneță.

Coutinho a redus din diferență la 3-2, iar Sakho a egalat la 3 în minutul 78.

Când deja toată lumea voia să plece acasă, iar Dortmund urma să dea startul bucuriei, Lovren a marcat cel mai frumos gol al serii și a trimis-o pe Liverpool în semifinalele Ligii Europa.

descărcare

Foto: sport.ro

La un astfel de meci, fanii celor două au fost la înălțime, iar “You’lle never walk alone” s-a auzit parcă mai tare ca niciodată. În final, despre asta este fotbalul.

Mircea Lucescu a făcut scorul serii în Europa. Șahtior s-a impus cu 4-0 pe teren propriu contra celor de la Braga și cu un scor general de 6-1 merge mai departe în semifinale.

Villarreal nu a avut mari emoții, bătuse în tur cu 2-1, iar în returul de la Praga nu a făcut decât să înscrie de patru ori și să-și asigure calificarea în etapa următoarea. Cu 4-2 pe terenul lui Sparta Praga, Villarreal este una dintre cele patru echipe ale Spaniei care se vor bate pentru un trofeu european în acest sezon.

Sevilla a tremurat puțin pentru calificarea. În duelul iberic, madrilenii s-au impus în tur cu 2-1 contra celor de la Athetic Bilbao, iar în retur același lucru s-a întâmplat pentru cei din urmă, astfel după timpul suplimentar, s-a ajuns la lovituri de departajare.

Benat a ratat pentru Bilbao, iar Sevilla își continuă drumul pentru a-și apăra trofeul câștigat anul trecut.

Vineri va avea loc tragerea la sorți pentru semifinalele Europa League.

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top