Diverse

Dezastru în Europa pentru echipele românești. Pandurii-Maccabi 1-3 și Gent-Viitorul 5-0

Nu a fost seara românilor în Europa. Cele două echipe care au jucat în turul trei preliminar al Europa League au fost învinse categoric și sunt ca și eliminate din competiție.

viitorul-pandurii-europa-league-890x395

Pandurii a fost învinsă pe teren propriu cu 3-1. Maccabi Tel Aviv a deschis scorul încă din minutul 6 prin Ben Chaim. Gazdele au punctat și ele prin Ovidiu Herea care se află la al doilea gol în tricoul Pandurilor.

Israelienii au punctat imediat după reluarea jocului prin Igiebor, pentru ca în minutul 76, Miha să închidă scorul la 3-1.

Cealaltă echipă românească, Viitorul, a debutat cu o înfrângere destul de dură în Europa, 5-0 pe terenul lui Gent.

Mitrovic a deschis scorul în minutul 16, pentru ca Coulibaly să-și treacă numele de două ori pe lista marcatorilor.

Depoitre a înscris și el o dată în minutul 56, iar Renato Neto a stabilit scoul final, 5-0 pentru Gent.

Returul se joacă peste o săptămână la Constanța, respectiv Tel Aviv, însă șansele ca vreuna din echipe să facă o surpriză sunt infime.

Astra și Steaua au jucat și ele în această săptămână în turul 3 prliminar al Champions League. Giurgiuvenii au încheiat la egalitate, 1-1, meciul de pe teren propriu cu Copenhaga, în timp ce Steaua a încheiat cu același scor partida disputată cu Slavia la Praga.

 

Cele mai citite

Platforma Hyperflash a fost creată în anul 2010 ca urmare a implementării proiectului european JOBS – Jurnalismul Ocupație în Beneficiul Societății – POSDRU 60881.

Copyright © 2010 Hyperflash.ro | 2021

To Top